Cancer Research Institute

The final academic project at NID, where I wanted to work with a topic where the narrative played a major role in the spatial structure of the exhibition.

M.P.Shah Cancer Research Institute wanted to refurbish their exhibition on Cancer Prevention and Cure.
Taking this up as a project I set about redesigning the exhibition to make a proposal for the same.

Starting from re-looking at the matter displayed, the narrative as well as the space distribution, I set out working with the space and matter with a fresher perspective.

Most of the design was dominated by the existing architecture, especially the presence of numerous columns throughout the space. The organisation plans to build a funding for the exhibition and I hope to work further on it to take the same to execution.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s